Вирізняється двобічною заточувальною структурою (600 зерен грубозернисте та 2000 зерен дрібнозернисті).
Інструкція із застосування
1. Пориньте камінь у воду на 5 хвилин, потім помістіть його на стійку платформу.
Залежно від того, наскільки затупилося лезо, зробіть одне або обидва такі дії.
Крок 1: 600 зерен грубозернисте заточування, використовуйте його тільки в тому разі, якщо лезо вашого ножа дуже сильно затупилося.
Тримайте ніж під кутом 10-30°, рухайте лезо поверхнею бруска вперед назад, використовуючи невеликий тиск, доти поки лезо не стане гострим.
Точити ножі можна раз на шість місяців або за потреби.
Крок 2: 2000 зерен дрібнозернистий, виконуйте цю процедуру для видалення задирок.Іскрользуючи невеликий тиск, повторіть крок 1, і повторюйте це поки лезо не стане м'яким і гладким. Використовується раз на тиждень.
2. Після використання точила для ножів ретельно протріть лезо ножа вологою тканиною або промийте під проточною водою, а потім ретельно висушіть його.
Заходи безпеки
1. Під час заточування ножів використовуйте всю поверхню бруска.
2. Під час використання попереджати від падіння з висоти.
3. Результат буде кращим, якщо ви використовуватимете оливу для заточування.
4. Берегти від дітей.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Taidea |
Користувальницькі характеристики | |
Вид скріпки | точильний камінь |
Тип леза заточується | Звичайне |
Ширина скріпки | 72 |
Довжина скріпки | 190 |
абразив | корунд |
Інформація для замовлення
- Ціна: 984 ₴